• Rreth Nesh

  LESNA shpk është fabrika më e madhe në rajon për prodhimin e dyerve dhe dritareve e cila filloi aktivitetin e sa...

  Më shumë
 • Misioni

  Misioni i ndërmarrjës është që të arrin objektivat e saja në sajë të zhvillimit të brendshëm me një staf ...

  Më shumë
 • Ndërtimi

  Vendi ku fryma dhe ngazëllimi i jetës së qytetit, takohet me një tërheqje të qetë të jetesës, duke sjellë së ...

  Më shumë

Prodhimi

Tregtia