Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

hjnthbgfrvds

Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të cilësi të lartë për mbi 50 vjet. Me përvojën dhe ekspertizën tonë, ne kemi krijuar një reputacion si një ofrues i besuar i dyerve dhe dritareve për shtëpi dhe biznese. Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt.

 

Kompania synon një botë ku dyert dhe dritaret tona janë zgjedhja e parë për pronarët e shtëpive dhe bizneset që kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme.

Projektet tona shquhen se janë projekte për një standart të lartë të jetesës!
Duke u nisur nga ky concept kemi ndërtuar komplekse banesore, lagje për ti ofruar komunitetit ambiente për të jetuar sa me shëndetshëm.
Materialet që I kemi përdorur në ndërtimiet tona janë materiale ekologjike me standarte europiane.

Me përvojën dhe ekspertizën tonë, ne kemi krijuar një reputacion si një ofrues i besuar i dyerve dhe dritareve për shtëpi dhe biznese.

Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt.