Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Kompleksi me i ri banesor dhe afarist nga LESNA në lagjen Arbëria në Prishtinë

Kompleksi më i ri banesor dhe afarist nga LESNA në lagjen Arbëria në Prishtinë
Lesna është emër i njohur në industrinë e ndërtimit me një varg ndërtimesh të objekteve të larta në vend dhe rajon duke ofruar ndërtime cilësore me produkte të certifikuara.
Lesna ofron komplekse banimi dhe ndërtesa me dizajne mahnitëse arkitektonike sllovene ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Kompleksi më i ri banesor dhe afarist nga LESNA do të ndërtohet në lagjen Arbëria në Prishtinë. Për projekte të tilla ka nevojë Kosova për projekte moderne, për projekte që hapin vende pune si dhe projekte që rrisin mirëqenien e njerëzve.

Për më shumë informacion për TED Residence mund të kontaktoni me Departamentin e Komunikimit në:
Mobile: 045 746 746
Viber: +377 45 746 746
Adresa: Lidhja e Pejës Nr 133, 10000 Prishtinë Kosovë
Email: [email protected]