Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Kontakti

Faleminderit për interesimin tuaj në shërbimet tona! Ne i vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja dhe jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme të shërbimit ndaj klientit.

Nëse keni ndonjë pyetje ose koment në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes formularit të kontaktit të dhënë më poshtë. Ekipi ynë me eksperiencë shumë vjeçare në ndërtimit është gjithmonë i disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t’ju ofruar informacionin që ju nevojitet.

Na kontaktoni

Ekipi ynë me eksperiencë shumë vjeçare në ndërtimit është gjithmonë i disponueshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t’ju ofruar informacionin që ju nevojitet.

TEL

038 601 701

TEL

038 701 602

LOKACIONI

Rr. Lidhja e Pejës nr. 133 10000, Prishtinë