Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Construction

Our projects stand out because they are projects for a high standard of living! Starting from this concept, we have built residential complexes, neighborhoods to offer the community facilities to live as healthy as possible. The materials we have used in our constructions are ecological materials with European standards.

TED RESIDENCE

The residential complex TED Residence offers residential complexes with stunning architectural designs, being built according to the most advanced European standards. A complex that takes advantage of the beauty of its surroundings, that radiates warmth and elegance, and is suitable for people with different tastes, styles and needs of life.

THE GREEN NEIGHBORHOOD

Lagja e Gjelber është një lagje e rethuar nga natyra, e cila ofron një mjedis të qetë dhe përallor për të jetuar. Shtëpi unike, të projektuara për të përmbushur nevojat e një jetesë moderne. Banorët mund të ndjehen në harmoni me natyrën dhe të ndjehen të sigurtë dhe të qetë në shtëpitë e tyre. Lagja e Gjelber është zgjedhja ideale për ata që dëshirojnë të jetojnë në një mjedis të pastër!

RESIDENCIAL COMPLEX blerti

Kompleksi rezidencial BLERTI, ofron komplekse banimi me dizajne mahnitëse arkitektonike Sllovene ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane. Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.

RESIDENCIAL COMPLEX RIERA

“Kompleksi banesor RIERA është një kompleks rezidencial luksoz që ofron një eksperiencë të jashtëzakonshme jetesë në Prishtinë. Ndodhet në hyrje të Prishtinës me qasje në të gjitha anët e qytetit. Kompleksi përbëhet nga apartamente të bollshme me një dizajn modern që plotësojnë çdo nevojë tuajën. Me një shumëllojshmëri planesh për të zgjedhur, ju mund të zgjidhni një njësi që i përshtatet stilit të jetesës dhe preferencave tuaja. RIERA është vendi i përsosur për t’u quajtur shtëpi. Përjetoni më të mirën e jetesës urbane në RIERA.”