Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Lesna zgjeron aktivitetin e saj

LESNA ka zgjeruar aktivitetet e saj në tërë territorin e Kosovës, në Preshevë, Shkup dhe Tiranë.
Me anë të investimeve të vazhdueshme kemi krijuar një bazë prodhuese e cila është në mesin e më të rejave, më efikase dhe me teknologjinë më të avancuar në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve dhe është kompania lidere për prodhimin e dritareve nga druri në Kosovë.
Lënda e parë e drurit është 100% e aprovuar nga FSC (Forest Stewardship Council) dhe duke e pasur markën e FSC-së, ne dëshmojmë që jemi të përkushtuar edhe ndaj mjedisit dhe pyjeve.