Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Së shpejti në Kosovë hapet Business Center “AVIOR”

Lesna është emër i    njohur në industrinë e ndërtimit me një varg ndërtimesh të objekteve të larta në vend dhe rajon duke ofruar ndërtime cilësore me produkte të certifikuara. Aktivitetet e saja përveç në Kosovë së fundmi janë zgjeruar edhe në Shqipëri,Maqedoni ,Kroaci etj.

Lesna ofron komplekse banimi dhe ndërtesa me dizajne mahnitëse arkitektonike sllovene ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Projekti I radhës është qendra e biznesit “AVIOR” me investitor BD estate e cila ka zënë vend në Fushë Kosovë. Ndërtimi I kësaj qendre është bërë sipas standardeve të larta europiane dhe përfshinë një hapsirë rreth 11300 m2 e cila do të shfrytëzohet sipas kërkesës kryesisht ambiente zyrash. Për projekte të tilla ka nevojë Kosova për projekte moderne, për projekte që hapin vende pune si dhe projekte që rrisin mirëqenien e njerëzve.

Për më shumë informacion për AVIOR Business Center mund të kontaktoni me Departamentin e Komunikimit në:
Mobile: 045 746 746
Viber: +377 45 746 746
Adresa: Lidhja e Pejës Nr 133, 10000 Prishtinë Kosovë
Email: [email protected]