Lagjja e Gjelbër shumë afër jush! 🌳

Lesna zgjeron aktivitetin e saj

LESNA ka zgjeruar aktivitetet e saj në tërë territorin e Kosovës, në Preshevë, Shkup dhe Tiranë.Me anë të investimeve të vazhdueshme kemi krijuar një bazë prodhuese e cila është në mesin e më të rejave, më efikase dhe me teknologjinë më të avancuar në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve dhe është kompania lidere […]

Lesna kujdeset për ambientin

Dyert dhe dritaret e drurit dhe dru/alumin nga LESNA prodhohen nga lënda e parë e cila vjen nga pyjet e certifikuara FSC nga furnizues të njohur. Ne e bëjmë sipërfaqen e drurit me një trajtim ekologjikisht miqësor. Së bashku me përdorimin e super qelqit me energji low-e, e ardhmja duket e ndritshme – nga prodhimi […]

Së shpejti në Kosovë hapet Business Center “AVIOR”

Lesna është emër i    njohur në industrinë e ndërtimit me një varg ndërtimesh të objekteve të larta në vend dhe rajon duke ofruar ndërtime cilësore me produkte të certifikuara. Aktivitetet e saja përveç në Kosovë së fundmi janë zgjeruar edhe në Shqipëri,Maqedoni ,Kroaci etj. Lesna ofron komplekse banimi dhe ndërtesa me dizajne mahnitëse arkitektonike sllovene […]

Kompleksi me i ri banesor dhe afarist nga LESNA në lagjen Arbëria në Prishtinë

Kompleksi më i ri banesor dhe afarist nga LESNA në lagjen Arbëria në PrishtinëLesna është emër i njohur në industrinë e ndërtimit me një varg ndërtimesh të objekteve të larta në vend dhe rajon duke ofruar ndërtime cilësore me produkte të certifikuara.Lesna ofron komplekse banimi dhe ndërtesa me dizajne mahnitëse arkitektonike sllovene ndërtuar sipas standardeve […]

Qudal – Njoftim

Jemi krenarë të ju njoftojmë se LESNA është çertifikuar me QUDAL – Top Quality Medal Sikurse janë bindur klientët tanë deri më tani, ne në LESNA gjithmonë përpiqemi të jemi më të mirët në atë që ne bëjmë, duke ju ofruar klientëve tanë produkte të klasit të lartë botëror.Duke e vazhduar këtë traditë të përpjekjes […]